t+31 (0)77 351 36 95
toggle menu
toggle menu

Cursus Kinder EHBO

Als juffrouw moet je ogen in de rug hebben, gelukkig hebben de meesten dit ook. Maar het kan ons allemaal overkomen. We schetsen een tweetal situaties.

Situatie 1: Je zit samen in een groep te knutselen, plotseling pakt één van de kinderen een knikker en slikt hem door. Zij zegt niets meer en gaat versuft op een stoel zitten. 

Situatie 2: De kinderen zijn lekker aan het spelen en het gaat er even wild aan toe. Eén van de kinderen komt hinkelend naar je toe en zegt dat hij niet meer op zijn voet kan staan.

Dit zijn voorbeelden die ons allemaal kunnen overkomen. Tijdens deze cursus geven we handvaten hoe te handelen in dergelijke situaties.

Aan de orde komen onder meer:

  • Reanimeren van een baby of kind en bediening van de AED.
  • Kneuzingen en breuken.
  • Tandletsel.
  • Verslikken en verstikken.
  • Vergiftiging.

Dit is slechts een kleine greep uit de cursus waarin alle vragen over letsels bij kinderen gesteld kunnen worden. We leggen niet alleen uit hoe in voorkomende situaties te handelen maar waar mogelijk demonstreren we het ook.

Kosten

Alle opleidingen worden op maat gemaakt, er zijn geen standaard prijzen voor. Neem als bedrijf of vereniging contact met ons op en dan inventariseren we wat er precies nodig is. Op basis daarvan maken wij een offerte.

Meer weten

Vragen of meer informatie?

Onze keurmerken