t+31 (0)77 351 36 95
toggle menu
toggle menu

Gastouder

Deze training is geschikt voor gastouders en mensen die werkzaam zijn bij kinderdagverblijven of kinderdagopvang. Ook mensen in de Tussenschoolse opvang (TSO) en Buitenschoolse opvang (BSO) volgen deze training. Deze training duurt ongeveer drie uur en je kunt je voorbereiden door de oefenstof vooraf door te nemen. In de training komen de alledaagse kleine ongevallen in en rondom huis of school voor en uiteraard de levensreddende handelingen.

Het reanimeren van kind en baby zitten ook in het lesprogramma. Deelnemers krijgen een naslagwerk mee om de behandelde stof nog eens goed door te kunnen nemen. Het aantal deelnemers is minimaal zes en maximaal twaalf. In overleg zijn andere aantallen mogelijk. De lessen kunnen op locatie gegeven worden of in onze eigen sfeervolle opleidingsruimte. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Kosten Gastouder:

Alle opleidingen worden op maat gemaakt, er zijn geen standaard prijzen voor. Neem als bedrijf of vereniging contact met ons op en dan inventariseren we wat er precies nodig is. Op basis daarvan maken wij een offerte.

Meer weten

Vragen of meer informatie?

Onze keurmerken