t+31 (0)77 351 36 95
toggle menu
toggle menu

RI&E (en plan van aanpak)

De RI&E is de basis van een goed arbobeleid binnen het bedrijf. Dat resulteert uiteindelijk in een plan van aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen over de arbeidsomstandighedenwet. Het is ook voor kleinere bedrijven goed om zo’n inventarisatie te laten doen. Er komen vaak zaken boven water die over het hoofd zijn gezien en waarmee veel ellende kan worden voorkomen.

Met dit plan kun je de eerste drie jaren aan de slag en is het onder andere mogelijk om een onderbouwde budgettering te maken voor de arbeidsomstandigheden gerelateerde zaken. Wij streven ernaar om elk jaar het plan met betrokkenen te bespreken en nemen dan de nieuwste ontwikkelingen binnen de eigen bedrijfsvoering mee.

Bij kleinere bedrijven volstaan wij met een RI & E en bespreken het plan van aanpak. Bij grotere bedrijven is het vaak zinvol om tijdens het traject een preventiemedewerker op te leiden. Die is dan betrokken bij de RI & E en leert zelfstandig te functioneren binnen de werkomgeving. Bij deze opleiding kunnen wij ondersteuning bieden.
 

Kosten

Wij hebben helaas geen standaard prijzen. Neem als bedrijf of vereniging contact met ons op en dan inventariseren we wat er precies nodig is. Op basis daarvan maken wij een offerte.

Meer weten

Vragen of meer informatie?

Onze keurmerken